ONZE PRAKTIJK

Fleur je glimlach op met een professionele tandenbleekbehandeling. Als u niet tevreden bent met het uiterlijk van uw tanden, overweeg dan tandheelkundige veneers om de glimlach te krijgen die u altijd al wilde hebben. We hebben ook Invisalign-gecertificeerde clinici die tanden rechtzetten door middel van doorzichtige aligners.

ONS TEAM

Bij Tandarts Rotterdam geven we om uw glimlach! Ons ervaren team is hier om zowel algemene tandheelkunde als cosmetische tandheelkundige diensten te verlenen. Een gezonde en mooie glimlach is binnen handbereik met cosmetische opties.

Wesley
Wesley
Mijn filosofie als zorgverlener is om de mondgezondheidsbehoeften van mijn patiënten te behandelen als onderdeel van hun algehele gezondheid. Ik zal de tijd nemen om mijn patiënten op te leiden en moderne tandheelkunde te gebruiken in een zorgzame en medelevende omgeving om de ultieme tandheelkundige ervaring te bieden.
Michelle
Michelle
Ik zal zorgen voor het beste comfort en de beste zorg. Ik beschouw mezelf als een zorgzame en toegewijde mondhygiëniste die uitstekende zorg levert. Mijn kwalificaties, ervaring en liefde zullen uw verwachtingen overtreffen. Samen helpen we u een optimale mondgezondheid te bereiken.
Hugo
Hugo
Voordat ik uw chirurg werd, was ik een patiënt, net als u. Ik herinner me hoe het voelde en zal je behandelen zoals ik behandeld wilde worden. Als mijn patiënt kunt u in een ontspannen sfeer kwaliteit en medelevende zorg verwachten.